from EUR 200,00 per double bed room

VILLA VISUM MARE TRIBUS -*****


Villa VISUM MARE TRIBUS  nalazi se nedaleko predivnih plaža u Mošćeničkoj Dragi, sa grijanim bazenom i 6 moderno opremljenih soba.Moderno opremljena Villa sa 6 dvokrevetnih   soba sa vlastitom kupaonom , klimom, Tv- Sat sa velikom ekranom . Terasa sa bazenom, ležaljke za sunčanje,sauna, jacuzzi, prostor za relaksaciju i odmor. Dvorište sa parkirnim mjestima , Kuća može primiti 10 – 12 osoba .

Kuća ima suteren sa  wellness prostorijom koja uključuje saunu i jacuzzi, te kupaonicu. U suterenu je jedna spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom s tuš kabinom vrlo adekvatna za osobe sa invaliditetom.  U prizemlju se nalazi još jedna spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom s tuš kabinom, veliki  dnevni boravak , kauč ,  fotelje , veliki TV , spojen sa kuhinjom  i blagovaonicom. Terasa od 45 m2 nalazi se ispred dnevnog boravka sa lezaljkama sa suncanje na  bazenu, uz terasu je i vanjski roštilj na ugljen ili drvo.

Na 1. katu se  nalaze tri spavaće sobe s bračnim krevetima i  kupaonicama s tuš kabinama a četvrta soba ima kupaonicu sa  kadom.

Lokacija / Location
Mjesto / Town Mošćenička Draga
Ostali detalji / Other
Cijena / Price from EUR 200,00 per double bed room
Udaljenosti / Distances
Od mora / From the sea 350
Od centra mjesta / From the centre 300
Od restorana / From restaurants 50
Specifikacije / Features
Tip / Type Soba / Room
Specifikacije / Features
Usluga / Service Noćenje / Overnight stay
Tuš / Shower
Vrt / Garden
Klima / Aircondition
Internet
Parking u dvorištu / Yard parking
Bazen / Pool
Terasa za sunčanje / Sun terrace