Privatni smještaj

Raznolika ponuda pruža mogućnost turistima da se osjećaju ugodno u visoko kategoriziranim apartmanima i sobama privatnog smještaja koji se nalaze na samoj plaži, pa sve do rubnih predjela brdovitog parka prirode Učka. Osim sunčanja i relaksacije na spomenutim plažama, Annalinea daje posjetitelju širok izbor jednodnevnih izleta brodom i autobusom (otoci, Istra, Slovenija, Venezia), individualne šetnje planinskim putevima parka prirode Učka, a za ljubitelje mora ribolov i ronjenje. Novo u turističkoj ponudi je organizacija izleta “Trebišće-Mitsko povijesne staze podno Učke” .

Annalinea se također bavi grupnim i individualnim smještajem turista u dva Hotela koja se nalaze na samom moru, te u nekoliko hotela na Opatijskoj Rivieri.

Sobe sa doručkom PERUNIKA – sa bazenom

Novi objekt u našoj ponudi sa 6 spavaćih dvokrevetnih soba sa vlastitim tušem,wc ,balkonom ili terasom. U jednoj se sobi nalazi i dodatni ležaj za treću osobu. Sve su sobe klimatizirane, imaju Sat-Tv ravnog ekrana, besplatni bežični pristup internetu i mini bar. Jutro možete započeti sa finom kavom i čašom svježeg soka na našoj terasi ili zajedničkoj sali za doručak. Plaža se nalazi nekih pet minuta pješke , kao i strogi centar mjesta .Ukoliko se želite opustiti, za Vas imamo i terasu sa ležaljkama uz bazen . Želimo Vam ugodan boravak!

Pogledajte više…

Apartmani DILLON

Apartmani DILLON nalaze se u Mošćeničkoj Dragi, izvan centra oko 600 metara. Mirnije okruženje sa pogledom na more. Studio apartman za 2 osobe, kao i apartman tipa A2+2 za dvije osobe i dva pomoćna ležaja.Pogodno za obitelji sa djecom kao i parove. Blizina puteva koji vode prema parku prirode Učka. Idealno i za ljubitelje planinarenja i bicikliste.