Hoteli

Raznolika ponuda pruža mogućnost turistima da se osjećaju ugodno u visoko kategoriziranim apartmanima i sobama privatnog smještaja koji se nalaze na samoj plaži, pa sve do rubnih predjela brdovitog parka prirode Učka. Osim sunčanja i relaksacije na spomenutim plažama, Annalinea daje posjetitelju širok izbor jednodnevnih izleta brodom i autobusom (otoci, Istra, Slovenija, Venezia), individualne šetnje planinskim putevima parka prirode Učka, a za ljubitelje mora ribolov i ronjenje. Novo u turističkoj ponudi je organizacija izleta “Trebišće-Mitsko povijesne staze podno Učke” .

Annalinea se također bavi grupnim i individualnim smještajem turista u dva Hotela koja se nalaze na samom moru, te u nekoliko hotela na Opatijskoj Rivieri.

Sobe sa doručkom PERUNIKA – sa bazenom

Novi objekt u našoj ponudi sa 6 spavaćih dvokrevetnih soba sa vlastitim tušem,wc ,balkonom ili terasom. U jednoj se sobi nalazi i dodatni ležaj za treću osobu. Sve su sobe klimatizirane, imaju Sat-Tv ravnog ekrana, besplatni bežični pristup internetu i mini bar. Jutro možete započeti sa finom kavom i čašom svježeg soka na našoj terasi ili zajedničkoj sali za doručak. Plaža se nalazi nekih pet minuta pješke , kao i strogi centar mjesta .Ukoliko se želite opustiti, za Vas imamo i terasu sa ležaljkama uz bazen . Želimo Vam ugodan boravak!

Pogledajte više…

Hotel Mediteran

Hotel Mediteran, ma samoj rivi i s pogledom na šareni mozaik kućica i krivudavih ulica ribarskog mjesta. Savršen odabir za one koji traže miran odmor, hotel Mediteran osvaja svojom toplom primorskom atmosferom koja jamči ugodan boravak.  Pogledajte više…

Hotel MARINA Mošćenička Draga

Smješten uz jednu od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu, hotel Marina je idealno mjesto za aktivan godišnji odmor. Hotel Marina najbolji je odabir za putnike koji traže pustolovinu i nove, zanimljive doživljaje. U središtu malog primorskog mjesta, ljubitelji mora, sunca i prirode pronaći će odmor i zabavu za cijelu obitelj. Pogledajte više…