EUR 300.000.-

Obiteljska kuća prodaja


Obiteljska kuća u Mošćeničkoj Dragi na parceli od 498 m2 ( dvorište 378 m2 i kuća 120 m2) , prekrasan pogled na more, u blizini centra i mora, sa velikim dvorištem i vrtom uređenim i održavanim.Obiteljska kuća ima dva kompletno opremljena stana , svaki 110 m2 te veliki tavan ( moguća i dogradnja kata). Struja, voda, kanalizacija , grijanje na struju i postojeći dimnjak ( trenutno peć na drva). Lijepo uređeni dio vrta sa roštiljem.

U prizemlju je stan sa tri spavaće sobe, dnevni boravak, dvije kupaone, veliki hodnik ( prilagođeno za iznajmljivanje jednog većeg ili dva manja odvojena apartmana sa izlazom na veliku popločenu terasu sa pogledom na more, u prizemlju je takodjer i studio apartman / odnosno garažni prostor. Prodaje je sve kompletno namješteno.

Na prvome katu je stan sa tri spavaće sobe, velika kupaona, zaseban wc i prostor za masinu, predsoblje, kuhinja sa ostavom i predprostorom, veliki dnevni boravak sa blagovaonom i balkonom za cijelu dužinu kuće sa prekrasnim pogledom na more. Prodaje se namješten stan ( osim jedne spavaće sobe, dio dnevnog boravka, kuhinja i peć na drva su po dogovoru)

 

 

 

 

Lokacija / Location
Mjesto / Town Mošćenička Draga
Na prodaju / For sale
Cijena / Price EUR 300.000.-
Površina / Area 498 m2
Katovi / Floor count prizemlje i 1 kat
Sobe / Room count 6
Udaljenosti / Distances
Od mora / From the sea 500 m
Od centra mjesta / From the centre 500 m
Od restorana / From restaurants 150 m