EUR 460.000,00

Kuća sa prekrasnim pogledom


Samostojeća obiteljska kuća , 230 m2, i 1000 m 2 uređene okućnice, vrtovi, cvjetnjaci, terase i balkoni  od 180 m2, sa pogledom na more, uređeni plastenik i vrtna kućica od 20 m2.

Kuća se sastoji od dvije stambene jedinice – prizemlja od 48 m2 ( trenutno apartman za iznajmljivanje turistima sa dvije spavaće sobe, kuhinja i kupaona)  i kata 108 m2( stan za boravak sa tri  sobe, pomoćna prostorija, kuhinja i dnevni boravak, velika kupaona , i zaseban wc , te otvorene garaže sa  3 parkirna mjesta , podrum i radionice. Kuća se prodaje namještena, osim nekoliko osobnih komada namještaja.

Dvije cisterne (65 i 40 m3) omogućavaju samoodrživost, kao i mogućnost izgradnje bazena kvadrature za koju nije potrebna građevinska dozvola.
Kuća je jednim dijelom ukopana, a zračni prolaz širine 0.5 m, koji se prostire dužinom cijele kuće omogućava dobru izolaciju, a ujedno služi i kao oveće spremište.
Struja, voda i kanalizacija rješeni, a papiri uredni.
Kuća ima uredan energetski certifikat / razred D, izgrađena 1985. godine, katnica

Grijanje  : klima uređaji, termo peć, mramorne ploče električne i peć na drva.  Komunalije:  Gradski vodovod  , Gradska kanalizacija ,Telefon

Dozvole: građevinska dozvola( sa mogućnošću gradnje još jednog kata na kući)  , uporabna dozvola,  vlasnički list

Lokacija / Location
Mjesto / Town Mošćenička Draga
Na prodaju / For sale
Cijena / Price EUR 460.000,00
Površina / Area 230 m2
Katovi / Floor count 1
Sobe / Room count 6
Udaljenosti / Distances
Od mora / From the sea 150 m zračne linije
Od centra mjesta / From the centre 500 m
Od restorana / From restaurants 200 m