Privatni smještaj

Raznolika ponuda pruža mogućnost turistima da se osjećaju ugodno u visoko kategoriziranim apartmanima i sobama privatnog smještaja koji se nalaze na samoj plaži, pa sve do rubnih predjela brdovitog parka prirode Učka. Osim sunčanja i relaksacije na spomenutim plažama, Annalinea daje posjetitelju širok izbor jednodnevnih izleta brodom i autobusom (otoci, Istra, Slovenija, Venezia), individualne šetnje planinskim putevima parka prirode Učka, a za ljubitelje mora ribolov i ronjenje. Novo u turističkoj ponudi je organizacija izleta “Trebišće-Mitsko povijesne staze podno Učke” .

Annalinea se također bavi grupnim i individualnim smještajem turista u dva Hotela koja se nalaze na samom moru, te u nekoliko hotela na Opatijskoj Rivieri.

004

Apartman INJA

Apartman za 4 osobe sa bazenom i pogledom na more.

Pogledajte više…

113

Apartman TULIŠEVICA

Za ljubitelje mira i prekrasnog pogleda na cijeli Kvarnerski zaljev. Apartman za veliku obitelj 4 – 6 osoba, sa dvije spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinja, vrt, grill, prekrasan pogled na more, privatni parking pokraj kuće.

Apartman BASAN MIRJANA

Apartman BASAN MIRJANA

 

Apartman sa dvije spavaće sobe , kuhinja, kupaona. Kapacitet 2-4 osobe. Predivna velika terasa  sa pogledom na more. Apartman je udaljen oko 700 metara od mora ali obitelj Basan ima i privatni parking u centru mjesta , u neposrednoj blizini plaže. Mirna lokacija za odmor okružena zelenilom i predivnim cvijećem.