Privatni smještaj

Raznolika ponuda pruža mogućnost turistima da se osjećaju ugodno u visoko kategoriziranim apartmanima i sobama privatnog smještaja koji se nalaze na samoj plaži, pa sve do rubnih predjela brdovitog parka prirode Učka. Osim sunčanja i relaksacije na spomenutim plažama, Annalinea daje posjetitelju širok izbor jednodnevnih izleta brodom i autobusom (otoci, Istra, Slovenija, Venezia), individualne šetnje planinskim putevima parka prirode Učka, a za ljubitelje mora ribolov i ronjenje. Novo u turističkoj ponudi je organizacija izleta “Trebišće-Mitsko povijesne staze podno Učke” .

Annalinea se također bavi grupnim i individualnim smještajem turista u dva Hotela koja se nalaze na samom moru, te u nekoliko hotela na Opatijskoj Rivieri.

nehmen Sie Platz

Kuća za odmor “Piccolo paradiso”


Okružena mediteranskim vrtom, s mirisom ruža, lavande i ružmarina, ispod krošanja staroga hrasta, u vrtu maslina i smokava, smještena na idiličnim brežuljcima iznad Kvarnerskog zaljeva, oko 20 km od Opatije, na oko 300m nadmorske visine, 800 m zračne linije do mora, u selu Golovik   suprotno  sjevernom rtu otoka Cresa, u blizini parka prirode Učka,  pruža idealne mogućnosti za biciklizam i planinarenje.
Pogledajte više…

IMG_2273

Apartman IVAN

Apartman za 4 – 6 osoba osoba  u Mošćeničkoj Dragi 300 metara od plaže Sipar sa balkonom pogled prema moru i mjestu, ima dvije spavaće sobe, kuhinju sa blagovaonom, dnevni boravak, kupaonu sa tušem i kadom.
Pogledajte više…

P4230060

Apartmani JOVIĆ

Apartmani u Mošćeničkoj Dragi  samo 300 metara od plaže i centra mjesta,  sa dvorištem, terasom i privatnim parkingom.

Dva apartmana smještena su u prizemlju kuće sa vlastitim ulazom, te svaki sa svojom terasom, kompletno opremljeni. Pogledajte više…