Privatni smještaj

Raznolika ponuda pruža mogućnost turistima da se osjećaju ugodno u visoko kategoriziranim apartmanima i sobama privatnog smještaja koji se nalaze na samoj plaži, pa sve do rubnih predjela brdovitog parka prirode Učka. Osim sunčanja i relaksacije na spomenutim plažama, Annalinea daje posjetitelju širok izbor jednodnevnih izleta brodom i autobusom (otoci, Istra, Slovenija, Venezia), individualne šetnje planinskim putevima parka prirode Učka, a za ljubitelje mora ribolov i ronjenje. Novo u turističkoj ponudi je organizacija izleta “Trebišće-Mitsko povijesne staze podno Učke” .

Annalinea se također bavi grupnim i individualnim smještajem turista u dva Hotela koja se nalaze na samom moru, te u nekoliko hotela na Opatijskoj Rivieri.

Apartmani DILLON

Apartmani DILLON nalaze se u Mošćeničkoj Dragi, zona Sveti Petar , izvan centra oko 600 metara. Mirnije okruženje sa pogledom na more. Sudio apartman za dvije osobe   kao i apartman tipa A2+2 za dvije osobe sa dva pomoćna ležaja . Zgodno za obitelji s djecom  kao i parove. Blizina puteva koji vode prema parku prirode Učka , pogodno za planinare i bicikliste.