Nekretnine

Sve veći interes stranih i domaćih ulagača motivirao nas je da otvorimo još jednu novu granu poslovanja – posredovanje u prodaji nekretnina. Najvećim dijelom agencija se bavi prodajom starih objekata (kamene starine), zemljišta sa pogledom na more izvan naseljenih područja, te stanova. U uskoj smo povezanosti sa projektnim i građevinskim poduzećima, pa stoga strankama pružamo kompletnu uslugu. Djelujemo na području Kvarnera.

PA140017
EUR 250.000.-

Kuća sa tri stana Martina

U selu Martina između Mošćeničke Drage i Brseča prodajemo kuću sa tri odvojena stana na parceli od 1050 m2, prizemlje – stan dvije sobe, kuhinja i kupaona , terasa , na katu dva mala uređena apartmana . Pogledajte više…

IMG_7308
EUR 235.000,00

Kuća ŠIBENIK

Kuća u Šibeniku od 140 m2 na tri kata. Na prvom katu je stan za 2 – 4 osobe kompletno opremljen, na drugom katu stan za dvije osobe a na trećem također za dvije osobe. Kuća trenutno posjeduje dozvolu za iznajmljivanje kao apart – hotel. Može se koristiti kao kuća za 8 osoba ali i također svaki kat odvojeno jer ima svaki kat i svoj ulaz. Kuća ima ukupno tri spavaće sobe, 3 kompletne kupaone i 3 kuhinje sa dvije terase.
Nalazi se u starom dijelu grada, vrlo mirno mjesto , sa trećeg kata se vidi malo i more. Energetski certifikat.

Pogledajte više…