Nekretnine

Sve veći interes stranih i domaćih ulagača motivirao nas je da otvorimo još jednu novu granu poslovanja – posredovanje u prodaji nekretnina. Najvećim dijelom agencija se bavi prodajom starih objekata (kamene starine), zemljišta sa pogledom na more izvan naseljenih područja, te stanova. U uskoj smo povezanosti sa projektnim i građevinskim poduzećima, pa stoga strankama pružamo kompletnu uslugu. Djelujemo na području Kvarnera.

1.400.- EUR / m2

Stan Omišalj

Stan od 143 m2 , uređen i renoviran prije 2 godine,nalazi se  na zadnjoj etaži tako da se može iskoristiti i tavan u koji se može ući samo iz ovog stana. Pogledajte više…

EUR 350.000,00

Kuća na prodaju Mošćenička Draga

Kuća stanopvanja i gospodarska zgrada od 308 m2, u Mošćeničkoj Dragi, u neposrednoj blizini centra mjesta, sa parkirnim mjestima, terasama, pogled na more, tri stana/apartmana, prizemlje, kat i visoko potkrovlje. Trenutno se iznajmljije turistima.

Pogledajte više…

EUR 250.000,00

STAMBENA KUĆA U SELCU / GRABROVA

Stambena kuća građevinske brutto površine 156,73 m2, tri etaže: suteren, prizemlje i kat (dva stana), centralno grijanje na drva, opremljena i uređena, prekrasan pogled na cijeli Kvarner, svega 5 km cestom od M. Drage, 1.5 km od Mošćenica, u predivnom prirodnom okruženju, voda i struja na nekretnini, pristupni put, u okućnici sastavni dio nekretnine je i pomoćna zgrada/spremište od 18 m2 brutto površine. Kuća i spremište imaju uređen mediteranski vrt maslina i voćnjaka, a nalaze se na zemljišnoj čestici od 3.486 m2.

U katastru je ucrtano spremište i zemljišna čestica, dok je stambena čestica legalizirana i posjeduje Rješenje o izvedenom stanju i Rješenje o utvrđivanju građevne čestice.

 

Cijena  nekretnine i zemljišta: 225.000 Eura

Pogledajte više…