Nekretnine

Sve veći interes stranih i domaćih ulagača motivirao nas je da otvorimo još jednu novu granu poslovanja – posredovanje u prodaji nekretnina. Najvećim dijelom agencija se bavi prodajom starih objekata (kamene starine), zemljišta sa pogledom na more izvan naseljenih područja, te stanova. U uskoj smo povezanosti sa projektnim i građevinskim poduzećima, pa stoga strankama pružamo kompletnu uslugu. Djelujemo na području Kvarnera.

EUR 250.000,00

STAMBENA KUĆA U SELCU / GRABROVA

Stambena kuća građevinske brutto površine 156,73 m2, tri etaže: suteren, prizemlje i kat (dva stana), centralno grijanje na drva, opremljena i uređena, prekrasan pogled na cijeli Kvarner, svega 5 km cestom od M. Drage, 1.5 km od Mošćenica, u predivnom prirodnom okruženju, voda i struja na nekretnini, pristupni put, u okućnici sastavni dio nekretnine je i pomoćna zgrada/spremište od 18 m2 brutto površine. Kuća i spremište imaju uređen mediteranski vrt maslina i voćnjaka, a nalaze se na zemljišnoj čestici od 3.486 m2.

U katastru je ucrtano spremište i zemljišna čestica, dok je stambena čestica legalizirana i posjeduje Rješenje o izvedenom stanju i Rješenje o utvrđivanju građevne čestice.

 

Cijena  nekretnine i zemljišta: 250.000 Eura

Pogledajte više…

EUR 235.000,00

Kuća ŠIBENIK

Kuća u Šibeniku od 140 m2 na tri kata. Na prvom katu je stan za 2 – 4 osobe kompletno opremljen, na drugom katu stan za dvije osobe a na trećem također za dvije osobe. Kuća trenutno posjeduje dozvolu za iznajmljivanje kao apart – hotel. Može se koristiti kao kuća za 8 osoba ali i također svaki kat odvojeno jer ima svaki kat i svoj ulaz. Kuća ima ukupno tri spavaće sobe, 3 kompletne kupaone i 3 kuhinje sa dvije terase.
Nalazi se u starom dijelu grada, vrlo mirno mjesto , sa trećeg kata se vidi malo i more. Energetski certifikat.

Pogledajte više…